Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από το Ανθόραμα

Τώρα και στο FACEBOOK

Τα φυτώρια ΠΙΚΕΑ έχουν πάρει την ονομασία τους από ένα είδος Κωνοφόρου την ερυθρελάτη (PICEA)  που υπάρχει σε πολλές ποικιλίες  και έχει σαν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους κρεμαστούς κόκκινους κώνους.

Το όμορφο αυτό κωνοφόρο είναι και το σήμα της δικής μας παραγωγικής μονάδας πολλαπλασιαστικού υλικού καλλωπιστικών φυτών .

Βρισκόμαστε  στο δημοτικό διαμέρισμα  Γερακαρού του Δήμου Κορώνειας Του Νομού Θεσσαλονίκης

Έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τον σχεδιασμό  του κήπου σας  την εγκατάσταση αυτόματων αρδευτικών συστημάτων, την φύτευση καλλωπιστικών φυτών, την εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα  ή  της  σποράς γκαζόν .

Η παραγωγή μας  ξεκινά από  το ριζωτήριο, την ιστοκαλλιέργεια, η την εισαγωγή μοσχευμάτων.

Αφού τα μοσχεύματα τακτοποιηθούν  σε γλάστρες των 1,50 η 3,00  λίτρων παραμένουν  σε φυσικό περιβάλλον 6 έως 12 μήνες  μέχρι να δημιουργηθούν έτοιμα  φυτά και αποκτήσουν ένα δυνατό και εύρωστο ριζικό σύστημα. Μετά από αυτό το διάστημα  τα φυτά πλέον φυτεύονται στο έδαφος  σε εξωτερικό περιβάλλον και παραμένουν εκεί 2 έως 4 χρόνια  μέχρι να πάρουν το ανάλογο μέγεθος σε ύψος και πάχος .Κατόπιν και κατά τους χειμερινούς μήνες με ειδικά εργαλεία τα βγάζουμε από το έδαφος και τα τοποθετούμε σε γλάστρες  των 30 - 40 η  50 λίτρων ανάλογα με το μέγεθός τους . Τα παρακολουθούμε περίπου  για 6 μήνες ακόμη όπου και είναι  έτοιμα προς πώληση.

Όλα τα προϊόντα μας μεγαλώνουν σε εξωτερικό περιβάλλον  και η περιποίηση τους με φάρμακα και λιπάσματα είναι ήπια. Η παραγωγή μας έχει συνεχή παρακολούθηση από ομάδα γεωπόνων που διαθέτουμε  για να παρέχουμε στους πελάτες μας υγιή εύρωστα και ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες φυτά, αλλά και να έχουμε τις λιγότερες δυνατόν απώλειες προϊόντων. Συνεργαζόμαστε με τα καλλίτερα εργοστάσια λιπασμάτων –φαρμάκων και υλικών φυτωρίου. Χρησιμοποιούμε στις μεταφυτεύσεις μας τύρφεις Γερμανίας έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις μυκητιάσεις του εδάφους

Τηρούμε πιστά τις οδηγίες χρήσης των φαρμάκων και λιπασμάτων στους εναέριους και επίγειους ψεκασμούς. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να συμβάλουμε και εμείς στην προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια, αλλά και την δική  μας    προσπάθεια στην φυτική παραγωγή  συνεχίζουμε με ευθύνη  και αγάπη αυτό που ξεκινήσαμε.

Στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται αρωματικά φυτά,

καλλωπιστικοί θάμνοι, Κωνοφόρα μικρής μεσαίας και μεγάλης ανάπτυξης, καλλωπιστικά δένδρα, Τριανταφυλλιές.


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΔΕΙΑΣ   ΦΥΤΩΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ                             102

ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΔΕΙΑΣ   ΕΜΠΟΡΙΑΣ  ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΎ       Δ 258